Интернет пламна: Млада дeвoйка се разкри на демонстрациите срещу правителството

Шокираща снимка на момиче, което протестира без бикини срещу правителството, нажежи потребителите на фейсбук.

От обяснението под скандалния фотос става ясно единствено че кадърът е уловен от незнаен папарак преди седмица, показа проверка на "Всеки ден".

Младата жена е разкрачена в провокативна поза, като ясно се вижда, че е без бельо. Можем да гадаем къде е направена разголената като за "Плейбой" снимка, но вероятно протестиращата гола красавица седи на стълбите пред паметника на Цар Освободител точно пред Народното събрание. Липсва каквато и да е информация кое е момичето и дали е наясно, че предлага на обектива пикантни детайли от анатомията си.

Провокацията буквално взриви интернет. Социалната мрежа отчете хиляди разглеждания на разкраченото момиче, а не липсваха и коментари. Повечето бяха от мъже, естествено, и изразяваха радост и куп други чувства, налегнали потребителите при вида на протестиращата вагина. Реакциите варираха от "Снимайте още такива протестиращи, то заприлича на порно вече" до "Готова да й го навреш", установи нашата проверка.

Някои от коментаторите сякаш забравят, че имат гола жена пред себе си и го избиват на политика. "Анонимен" например казва, че протестиращите срещу кабинета "Орешарски" първо трябвало да се научат на обноски. "Нормално е поддръжниците на миналото правителство да са проститутки и алкохолици", изригва незнайният политикант.

Разпищолената девойка не е прецедент за бунта, зародил се преди повече от 2 месеца. В средата на юли манекенката Таня Илиева, гаджето на Руши Виденлиев, заголи цици и пресъздаде прочутата картина на Йожен Дьолакроа "Свободата води народа". Разкрепостената дама избра адекватен начин да спечели одобрението на протестиращите, които завършиха "спектакъла" с викове "Революция".

 vsekiden.com

Коментирай